Persoonlijk

(voorjaars) opruiming!

Het voorjaar komt eraan, dus ik vond het weer eens tijd om de kasten uit te mesten en alles wat te klein is, te groot is of gewoon niet meer gedragen werd, gaat de verkoop of kliko in.

Dit  voorjaar wordt ook de achtertuin volledig bestraat, dus ook alles wat daar ligt, moet uitgezocht worden en naar grof  vuil / oud ijzer gebracht worden.

De zolder en de schuur zijn ook 2 van die rommel opslagplekken. Zolder had ik vorig jaar helemaal gedaan, maar er is weer wat achter het schot uit gehaald en dus ligt alles weer over de hele zolder verspreid. Ook maken de katten daar best wel een puinhoop. De kattenbak staat op zolder en ook 1 van hun krabpalen. Vooral ’s nachts vinden ze het geweldig om te racen op zolder. Maar doordat er dus dozen enz. staan, gooien ze ook geregeld wat om. Er moet dus echt een deur komen tussen de voorzolder en de hoofdzolder. Zal dan ook een hoop in tocht/kou schelen in de winter.

Normaal zet ik alles alleen op marktplaats, maar nu heb ik ook een IG account aangemaakt.

IG Verkoop

Nu staan er al een hele berg dames en heren kleding in diverse maten op, maar er zal de aankomende periode nog veel meer op komen te staan. Prijzen kleding tussen de €1,00 & €10,00 .

Neem af en toe eens een kijkje, mocht je ergens interesse in hebben, stuur me een PM of een mail lifebymamalinda.verkoopt@gmail.com

 

Liefs Linda

Advertenties

2 gedachten over “(voorjaars) opruiming!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s