Elaiza

Favoriete speelgoed van de dreumes.

Elaiza heeft best wel veel speelgoed, of spullen die ze als speelgoed beschouwd. Zoals Duplo, een keukentje, plastic fruit en groenten, boeken, puzzels,ballen, houten trein enz. Maar een aantal dingen zijn echt haar favoriet!

 

Ballen!

Maakt niet uit wat voor een bal, ze zijn allemaal leuk. Meestal pakt ze de voetbal of tennisballen van Benji en gooit ze naar hem toe. Ze heeft in haar speelgoedbak ook 2 zachte (baby)ballen liggen, maar die zijn niet zo leuk. Pasgeleden heeft ze bij de Action een Frozen bal uitgezocht. Met die bal mag ze alleen spelen als Benji niet in de buurt is, want die bijt hem gelijk kapot.

Dansende beat boFisher-Price BeatBo

Deze heeft ze voor haar verjaardag gekregen en vind ze nog steeds geweldig. Regelmatig zet ik hem ook uit en/of op de kast, want anders word ik er zelf knettergek van. Ze drukt namelijk bijna altijd hetzelfde knopje in met de tekst ” Als mijn buikje rood wordt, mag je iets zeggen en dan zing ik het….”  zodra het stil is, drukt ze dus weer het knopje in…..

Ook gaat ze vaak dansen op het muziekje of ermee knuffelen.

 

 

 

DUPLO mijn eerste speelhuisLEGO DUPLO Mijn Eerste Speelhuis

Van de Duplo die ze heeft is deze toch wel favoriet. Het deurtje en de ramen kunnen open, kan er poppetjes doorheen gooien, stapelen, poppetjes op bed leggen enz….

 

 

 

 

 

De zingende vis

 

Boek De zingende vis

Dit boek hebben we als kraamcadeau gehad. Lange tijd vond ze er niet veel aan, maar sinds kort vind ze het helemaal geweldig. Probeert zelf de knopjes voor het geluid in te drukken, maar dat lukt nog niet. Iedere dag wil ze nu in dat boek ‘lezen’  en zegt daarbij ook wel geluid de instrumenten maken. Ze is er zo vaak in aan het bladeren dat de eerste bladzijde er al uitgescheurd is.

 

 

 

mini strandset action

 

Mini strandsetje   van de Action

Ik zag dit setje bij de kassa liggen en vond hem te schattig. Is echt een minisetje. Handig voor straks in de zandbak (als de tuin een keer gedaan is). Maar ze vind het ook heel leuk om er binnen mee rond te lopen. De koekjes of dupo poppetjes gaan in het emmertje, de hark is om haren mee te kammen en dan vooral de staart van benji.

 

 

 

Nokia telefoonOude Nokia telefoon.

Dan heeft ze haar eigen telefoon,  in de hoop dat de mijne nu minder leuk is.

Nu loopt ze de halve dag met die telefoon rond en komt steeds vragen om hem open te doen, om hem vervolgens weer gelijk dicht te doen en weer terug te komen.

 

 

 

 

 

 

Ze vind het ook heel erg leuk om te kleuren en verven.  Ze heeft zelf kleurpotloden en wasco krijtjes  en voor het verven plakaatverf en vingerverf. Maar het allerliefste wil ze met mijn Stabilo stiften kleuren, maar dat mag ze natuurlijk niet. Ik moet echt eens stiften gaan halen voor haar, maar dan wel die uitwasbaar zijn, want alles is leuker om op te kleuren als papier natuurlijk!

Ook heel leuk is het om mee te helpen met het huishouden. Zo loopt ze heel vaak met de bezem, Swiffer of veger en blik rond. Ze wil meehelpen met stofzuigen en dweilen.

Maar het allerleukste klusje is de vaatwasser uitruimen! En dan vooral de pannen en deksels, want daar kan ze muziek mee maken haha!

Wat is het favoriete speelgoed van jullie kindjes?

 

Liefs Linda

 

Dit artikel bevat Affiliatielinks
Advertenties

Een gedachte over “Favoriete speelgoed van de dreumes.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s