Persoonlijk

Wasmachine kapot

Gisteravond wilde ik  het kleine wasje dat ik eerder aan had gezet uit het wasmachine halen en ophangen of in de droger doen. Ik had namelijk al wat natte was in de droger zitten, dus die moest aan.

Maar lampje ‘einde’ knipperde en de deur ging niet open. Een knipperend lampje is meestal omdat ml het wasmachine op pauze heeft gezet. Dus ik riep ml of hij het wasmachine misschien op pauze had gezet. Nee, vandaag niet.

Toch geprobeerd aan te zetten, maar dat werkte niet. Dan maar even de stekker eruit.

Na een tiental seconden stekker er weer in, de lampjes branden weer normaal en de deur kon open. Programma was duidelijk nog niet klaar, want de was was nog doorweekt. Dan maar even opnieuw aan proberen te zetten op verkort programma. Machine liep weer vol water, maar daarna was het stil….hij hoort natuurlijk te gaan draaien, maar niks…

Balen, hij is dus echt kapot! Hopelijk is het nog te maken en anders moeten we toch gaan kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe (goede tweedehands)

Dan maar water weer afpompen en wasje met de hand doen. Gelukkig was het maar heel weinig en niet zo heel vies.Wat rompers en een paar nieuwe kussenslopen, dus hoefde het alleen nog maar even goed te spoelen en uit te wringen.

Volgende wasje lag al wel klaar en die moest ook echt wel z.s.m. gewassen worden, want die kleren stonken naar motorolie en benzine e.d. Die maar gelijk in een emmer in de week gezet en die vanmorgen  op de hand gewassen. Al krijg je dat soort was niet goed schoon op de hand, maar het is in ieder geval een stuk frisser.

Omdat we bewindvoering hebben, moet ik eerst vragen of er geld is voor zo’n uitgave. We hebben natuurlijk het afgelopen jaar al een aantal grote uitgaven gehad. (o.a. mamafiets & koelkast)

Ik kreeg begin van de middag al antwoord terug, dat er wel wat mogelijkheden zijn. Al is het wel een beperkt budget. Vanavond eerst maar eens kijken of we deze nog kunnen maken, misschien is het wel gewoon iets simpels.  Al is dit (tweedehands)machine al wel ruim 10 jaar oud (2003 geloof ik), dus vermoed ik dat het voordeliger is om een andere te kopen.

Iemand een tip welke budget wasmachine goed is? (rond de €300) of toch maar bijvoorbeeld een gebruikte Miele zoeken?

 

Liefs Linda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s