Breda

Valkenbergconcerten : Palm Parkies

Palm Parkies Breda

De aankomende 7 dinsdagen zijn er weer de gratis toegankelijke Valkenbergconcerten. De afgelopen jaren word het ook steeds drukker en gezelliger. Aan de agenda te zien , kan het niet anders dan dat het dit jaar weer een succes wordt.

 

Waar & Wanneer

Waar: Valkenbergpark, Breda
Wanneer: elke dinsdag, vanaf 12 juli tot en met 23 augustus.
Geopend: om 19:30 kan je bij ons al terecht voor een lekker hapje en drankje. Bonnetjes kopen kan tot 23:00, de dranktent en de frituur sluiten om 23:15.
Het optreden: start om 20:15 en het einde is voorzien om 22:30.

 

Agenda:

12-7-2016 Cookies and Cream

Cookies And Cream zijn een live-band/dj collectief met een indrukwekkende staat van dienst in binnen- en buitenland – en dat voor een band zonder platenlabel, album, of airplay op de radio. Barcelona, Ibiza, Londen, Amsterdam en Parijs…  In ons Belgenlandje kon je ze al aan het werk zien op festivals als Laundry Day, Suikerrock en Marktrock. Met een duizelingwekkende snelheid nemen ze als echte “Showmasters” hun publiek mee langs een parcours van uiterst aanstekelijke, explosieve mash-ups, een muzikale mix van herkenbare fragmenten en verrassende afwisseling en brengen zo hun publiek tot een muzikale klimax…. ja, waanzin is het! Verwacht je dus aan een legendarische party met een flinke dosis rock ’n roll attitude en een overvolle dansvloer, gebracht door een band die door critici de “meest innovatieve live act sinds jaren” genoemd werd.

19-7-2016 Peter Koelewijn en zijn Rockets

Onverslijtbaar. Zullen we zo Peter Koelewijn omschrijven? In 1960 wordt ‘Kom van dat dak af’ een wereldhit in de lage landen. Andere hits volgen, waarna Koelewijn zich bewijst als producer, liedjesschrijver of talentscout. Bij ontelbare hits heeft hij wel ergens een vinger in de pap. Het levert hem de omschrijving op: godfather van de Nederlandse rock’n roll. In 1981 bereikt hij na een tv-concert een nieuw, jong publiek. Zijn gevoelige kant toont Koelewijn in 2009 met het fel gewaardeerde album ‘Een gelukkig man’. Intussen zijn we alweer zeven jaar later. Peter Koelewijn is 75. Maar nog jong genoeg om elk dak te springen.

26-7-2016 Lady Linn & her magnificent seven

Lady Linn presenteert op PALM PARKIES samen met haar Magnificent Seven ‘Keep It A Secret’. Voor haar vierde album vond ze inspiratie in haar persoonlijke leven. Zo is ze pas moeder geworden. Vanuit een elektronische studio vertrokken vele nummers vanuit een strakke beat. Ook haar voorliefde voor housemuziek en dance speelde mee in deze nieuwe aanpak. Toch blijft haar geluid warm, Dat gaat van levendig uptempo tot intimistisch zonder daarbij haar oorspronkelijke jazzy popgeluid uit het oog te verliezen. Mooi zo.

2-8-2016 De Corsari’s

Tony Corsari was een ster op de Vlaamse tve toen kleur nog moest uitgevonden worden. Logisch dat De Corsari’s de klok ook een halve eeuw terugzetten. Acteur/zanger Roel Vanderstukken brengt met dit zeskoppige gezelschap hits uit de jaren 50 en 60 opnieuw tot leven. De inbreng van zangeres Sarah is daarbij niet te onderschatten. Namen noemen? Oké, denk aan opgefrist werk van Elvis Presley, The Beatles of Roy Orbison. Het zorgt allemaal voor een sfeer die doet denken aan een beter trouwfeest. Want met wie heb je ook alweer gedanst? Of beter gezegd: niet gedanst!

9-8-2016  Wipneus & Pim

Wipneus & Pim, het lijkt wel een duo dat is weggelopen uit een kinderboek. Toch zijn dit twee vrolijke deejays voor wie het altijd feest is. Positieve energie opwekken via hits die voor altijd zijn, daar is het Wipneus & Pim om te doen. Het duo lanceert daarbij danswedstrijden tussen jongens en meisjes of gooit prijzen te grabbel. Alsof je op een ouderwets trouwfeest bent terechtgekomen.  Hoewel ouderwets… Hits van The Black Eyed Peas of Robin Thicke volgen gewoon vlak achter een klassieker van Guus Meeuwis.. Samen met Ome Willem veroverden Wipneus & Pim al Parkpop. Als het op Palm Parkies geen onovertroffen feest wordt, eten wij onze hoed op.

16-8-2016  Liptease

Liptease brak door dankzij de tv-show Holland’s Got Talent. Zoet, zuiver en stoer, dat zijn zowat de sleutelwoorden. Want op Liptease een duidelijke stempel kleven, lijkt niet simpel. Deze oprechte liveband zou het midden houden tussen de grootheidswaanzin van metal uit de jaren 80 en de subtiliteit van een triangelspeler,  klinkt interessant… In 2014 presenteerde de band met Fireball trots de eerste single met bijhorende videoclip. Het was alweer een mooie stap vooruit in hun loopbaan.

23-8-2016  Jick Munro & the amazing laserbeams

Jick Munro en zijn ‘partners in crime’ The Ridge, Banjo Joe en Eddy Black werden eind 2011 vergezeld door Mandlin Tommy en The Stick. Een formatie die in 2012, na het winnen van de People’s Choise Award @ Podiumvrees alleen maar bekender werd. Ondertussen speelden ze al op locaties als Nieuwe Nor, Theater aan het Vrijthof en The Fenix. In 2013 verliet The Stick de band en nam Kiki Double D de drumsticks over en zo begon Jick Munro en zijn Amazin Laserbeams aan een nieuw hoofdstuk in hun carriere. En deze zomer… Deze zomer komen ze PALM PARKIES onveilig maken . Pure rock’n roll op een heerlijke zomerse avond, wat wil een mens nog meer?

Huisregels:

Zoals elk jaar zijn er enkele huisregels. Die zijn nodig om de concerten gezellig en zonder problemen te laten verlopen. Kleine moeite om je aan de regels te houden.

– Plezier maken ≠ andere bezoekers storen met hinderlijk gedrag
– Hou het park netjes, afval in de afvalbak
– Geen druppel alcohol onder 18. Ben je tussen 18 en 25 jaar oud, haal dan een polsbandje bij de kassa, zo word je vlot geholpen aan de bar
– Geniet van onze lekkere drankjes, maar drink met mate
– BBQ‘s en kaarsjes zijn niet toegelaten in het park
– Eigen drank en eten op de terrassen van PALM PARKIES is niet toegelaten (in Dordrecht & Roosendaal op het gehele concertterrein niet toegelaten)
– Plas niet wild, er zijn voldoende toiletten voorzien
– Gebruik geen drugs, tolereer het ook niet (meld het ons)
– Agressie en ongewenste intimiteiten staan haaks op PALM PARKIES-plezier
– Zitten en picknicken doe je buiten de podium- en danszone
– Liever geen honden, maar zeker aan de lijn

2 gedachten over “Valkenbergconcerten : Palm Parkies”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s