Kleuren voor volwassenen

BBNC : Extreme kleurpuzzels voor volwassenen

De enige echte kleurboeken voor volwassenen van BBNC uitgevers

Via Instagram was ik al een aantal keer foto’s van het Extreme kleurpuzzels voor volwassenen kleurboek van Joanna Webster tegengekomen. Het leek me echt een supermooi boek, dus ik wilde hem eigenlijk ook graag hebben.
Maar omdat ik al zoveel boeken heb, had ik me eigenlijk voorgenomen voorlopig niks te kopen, maar ik hield het wel in mijn gedachte.

Een tijdje geleden liep ik in de stad en zag ik nog 1 exemplaar van dit boek liggen in de winkel voor €9,99. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Eigenlijk snap ik niet dat ik zo lang heb gewacht met dit boek te kopen, ik vind het echt een super gaaf boek.

Mocht je heb boek nu ook willen kopen, of 1 van de andere boeken van BBNC uitgevers , neem dan eens een kijkje in deze webshop Alles voor kleuren .

Diezelfde avond ben ik begonnen aan de eerste plaat. Na even zoeken naar de goede kleurtjes kon ik gaan beginnen. De plaat is gekleurd met Stabilo pen 88.

 

Super gaaf om gaandeweg de afbeelding tevoorschijn te zien komen. Voor je begint met kleuren zie je echt niet aan de plaat wat het word (wel als je even spiekt op de de laatste pagina, waar de voorbeelden staan)

Het zijn best kleine vakjes, dus kleuren met fineliner is wel een must. Hierdoor kun je de platen ook niet snel inkleuren. Over deze plaat heb ik in totaal 2,5 avond gedaan.

Na deze plaat heb ik er 1 opgezocht met veel kleurtjes. Met deze ben ik 2 avonden bezig geweest.

Bij onderstaande plaat had ik een klein foutje gemaakt, maar doordat ik het op de hele rij maar herhaald heb, valt het niet op . Over deze plaat heb ik wel wat langer gedaan, een dag of 4
BBNC extreme kleurpuzzel

 

Ik merk nu ook dat ik toch wel Stabilo pen 88 bij moet gaan kopen, want ik heb niet alle kleuren. Waardoor ik niet alle platen met alleen Stabilo in kan kleuren.

Ik kleur bijna altijd op de bank met een schootkussen en kijk ondertussen ook tv. Nadeel daarvan is dat het niet echt een goede houding is voor je rug en nek. Hierdoor moet ik ook geregeld van houding wisselen. Ook is het licht niet echt super, wat ook wel te zien is op de foto’s. Ik heb wel een hele felle spot (plafond), maar dat is zo ongezellig. Die doe ik vaak alleen aan als ml niet thuis is.

 

www.allesvoorkleuren.nl

 

Liefs Linda

 

Dit artikel bevat affiliate links
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s