Reviews & Shoplogs

Geld verdienen met online shoppen

Geld verdienen met online shoppen, wie wil dat nou niet?

Te mooi om waar te zijn? Lees dan even verder.

piggy-bank-760993_640

 

Ja, deels wel. Je shopt bij je favoriete webshop en rekent het volledige bedrag af, maar als je via 1 van onderstaande sites bent gaan shoppen, krijg je een percentage terug.
Ook zijn er sites waar je een (kleine) vergoeding krijgt voor het klikken van mails, invullen van enquêtes, spelletjes, loterijen en jackpot.

Het shoppen is een beetje een omweg, maar het is wel een leuk spaarpotje zo. Kun je weer een keer vaker shoppen!

Door je aan te melden via onderstaande links, verdien ik ook een klein bedrag. Het geld dat ik verdien met deze sites gaat naar Elaiza (spaarpot/kleding/speelgoed e.d.) of word gebruikt voor de blog.

Je kunt onder andere geld verdienen door:

Online shoppen bij webwinkels, klikken op banners op de site, lezen van e-mails, deelnemen aan acties enz..

Uitbetaling tegoed:

Zodra je een saldo hebt bereikt van €10.00 kun je een uitbetaling aanvragen. Je accountscore dient minimaal 5.5. te zijn. Uitbetalingen worden iedere maand rond de 21e gedaan. (alleen NL)

Edit:

DE VERGOEDING VOOR LEDEN AANMELDEN STOPT.

Qassa is 30 december 2016 gestopt met het aanbieden van de mogelijkheid om geld te verdienen door leden aan te melden. Na die datum ontvang je geen vergoeding meer voor nieuwe leden die via jouw link lid worden van Qassa. De reden hiervan is, is dat wij vinden dat Qassa zo interessant voor haar leden moet zijn dat er automatisch over gepraat wordt. Daarom focussen wij ons continu op het verbeteren van het Qassa platform en bijvoorbeeld niet op het maken van reclame. We denken dat dit jou als lid ten goede komt!

Tegelijkertijd introduceren we in december een nieuw onderdeel: het delen van webshops. Via bijvoorbeeld Whatsapp, Facebook en Mail kun jij webshops delen met familie en vrienden. In het geval dat degene met wie jij de webshop deelt via jouw link een product/dienst aanschaft bij de webshop dan ontvang jij de cashback. Op deze manier kun je veel cashback verdienen!

 

Qassa is een online spaarprogramma. Je wordt geïnformeerd over leuke aanbiedingen die precies aansluiten bij jouw interesses. Dit kunnen nieuwe producten zijn, maar ook kortingsacties. Voor het lezen van deze e-mails ontvang je Qoins, plaats je ook nog eens een bestelling ontvang je extra Qoins.

Qassa is op dit moment actief in 10 landen en gaat door met uitbreiden naar andere landen. (o.a. NL, BE, DE)

Ook kun je via deze site shoppen, kortingscodes vinden en spelletjes spelen.

Uitbetaling tegoed:

Zodra je € 10 of een veelvoud hiervan hebt gespaard kun je een uitbetaling aanvragen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen bijvoorbeeld overboeken naar je eigen bankrekening, doneren aan een goed doel of inwisselen voor een waardebon.

Waardebonnen voor o.a. : Zalando, Bol.com, Wehkamp enz…

Online shoppen, kortingscodes vinden, mails klikken, loterijen, enquêtes invullen enz…

Uitbetaling tegoed:

Zodra je een saldo hebt van 1.000 clix (€10.00) kun je een uitbetaling aanvragen. wacht je langer met sparen, dan worden je clix meer waard. Zo zijn bijvoorbeeld 2.000 clix  €25.00 waard.

 

 

Liefs Linda

 

 

 

Advertenties

7 gedachten over “Geld verdienen met online shoppen”

  1. Klopt, heb wel een ander mailadres ervoor ivm vele spam.
   Voor de rest is het bijna niet te voorkomen dat bedrijven aan je gegevens komen, of je totaal offline leven. Zodra je je ergens registreert, of een online bestellibg doet hebben bedrijven je gegevens.

   Like

 1. Het sparen via deze sites gaat wel erg langzaam, naar mijn mening. Je moet veel geduld hebben voordat je kunt laten uitbetalen.

  Like

   1. En deze mails krijg je gewoon standaard of moet je dat activeren? Ik heb er veel langer over gedaan haha. Wil die mails ook wel ontvangen om op te klikken

    Like

   2. Aanmelden op de site, krijg je mails binnen. Maar ik kijk elke dag op de site, dan kun je ook banners klikken (dagelijks zo’n 10 banners van 0.05€p/st)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s