Reviews & Shoplogs

Schoenen shoplog

Eergisteren kwamen we erachter dat de schoenen van Elaiza toch wel aan de kleine kant begonnen te worden.  Dus moesten er nieuwe komen. Eigenlijk hadden we gehoopt dat het in oktober kon, als de kinderbijslag binnen was. Maar gelukkig was er budget voor en is het nu nog Sale.

Scapino zit bij ons op het winkelcentrum, dus dat is wel het makkelijkste om als eerste te gaan kijken. Daar is veel afgeprijsd en het is 3=2 betalen.

In haar maat (22/23) hebben ze niet heel veel keuze, maar ik heb toch 3 paar gevonden.20160819_180344

Laarsjes

Het eerste paar dat Elaiza zag waren roze laarsjes. Die wilde ze gelijk aan. In 22 waren ze te klein en 23 aan de ruime kant. Nu moeten ze ook wel wat ruimer zijn natuurlijk, anders zijn ze volgende maand alweer te klein. Maar deze waren te breed, waardoor ze ze zo uit kon trekken. Ook liep ze er niet goed op. Jammer maar helaas. Voor laarsjes kijk ik in oktober/november wel.

laarsjes scapino
Roze laarsje Scapino (foto van Scapino.nl)

Sandalen

Ik wilde een paar sandalen. Ze hadden er een aantal, maar de meeste vond ze niet mooi en dan wil ze ze ook echt niet aan.
Deze wel! Was het laatste paar en in maat 23. Afgeprijsd van €24.99 naar €1520160819_210414

Alles passen

Daarna nog een aantal schoenen gepast, zelfs met een panterprintje (Blegh!) gelukkig zaten ze niet goed haha. (foto’s van Scapino.nl)

Sneakers

De sneakers van Hush puppies wilde ze eigenlijk niet aan, maar na een beetje aandringen wilde ze ze toch passen. Beide aangedaan en ze zaten als gegoten. Schijnbaar liepen ze ook erg lekker, want ze mochten niet meer uit!
Afgeprijsd van €69.99 naar €30.0020160819_180823

Derde paar gratis

Omdat het 3=2 is, wilde ik nog wel een derde paar uitzoeken. Ja hallo, gratis is gratis ! haha Desnoods had ik voor mezelf een paar meegenomen.

Ze had deze als 1 van de eerste al uit het rek gepakt, maar omdat het maat 22 is wilde ik ze eigenlijk niet passen bij haar. Aangezien ze de rest niet wilde of niet paste, toch maar even gepast. En ze vallen behoorlijk ruim, dus toch meegenomen. Afgeprijsd van €24.99 naar €15.20160819_180653

Dus nu heeft ze 3 paar nieuwe schoenen van €119.97 voor €45!

Sokken

Eerder vandaag was ik al bij de Action geweest en daar 3 paar nieuwe sokken gekocht voor haar.20160819_163131

 

Liefs Linda

ps: Zoals jullie waarschijnlijk wel gezien hebben, ben ik vandaag met de layout van de site bezig geweest. Ik was het Roze best beu. Alle artikels staan gewoon online. Vanavond en anders na het weekend ga ik ermee verder.

Advertenties

5 gedachten over “Schoenen shoplog”

  1. Lastig hè schoentjes vinden. Luca heeft laatst z’n eerste schoentjes gekregen ook nog wat te groot maar beter te groot dan net pas. Bij ons gaat de bristol weg dus alle schoenen zijn 9 Euro. Hij verzet alleen geen stap met schoenen aan hihi. Je schrijft en leuk zo met die foto’s ertussendoor

    Liked by 1 persoon

  2. oh dat zijn helemaal fijne afprijzingen! Elaiza von in het begin schoenen ook maar raar, tot we een paar crocs hadden gekregen. Toen merkte ze dat ze best stevig kon staan ermee. Die kon ze zelf ook aandoen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s