dagboek, Persoonlijk

Dag november, hallo december!!

November is weer voorbij, een maand die leuk begon, maar best wel k*t eindigde. Maar we gaan nu een maand in met heel veel leuke dingen!

 

Nieuwe meubels

Jullie hebben wel gemerkt dat het vrij rustig was de afgelopen maand. Hier had ik zo mijn redenen voor. Ik zat niet echt lekker in mijn vel en ons hele huis stond op zijn kop door nieuwe meubels. Inmiddels zijn de oude meubels verkocht en staan de nieuwe grotendeels op zijn plek. Moet nog een deel van de spullen uitzoeken en in de kasten doen of weggooien. Daarna maar eens aan de zolder beginnen, zodat daar ook een kast en een logeerbed weggezet kan worden. ook moet er een deur komen tussen de voor- en hoofdzolder, zodat de katten er niet meer kunnen komen.
Binnenkort komt er nog een plog hierover.

kasten
oude meubels

Sinterklaas

sint-intocht
Intocht in de wijk

We zijn dit jaar niet naar de intocht in de stad geweest, maar wel in de wijk. Hebben heel de intocht meegelopen en daarna was er op de school een feestje voor de kids. Om binnen te komen, werd een entree van €2.00 p.p. gevraagd. Daarvoor krijgen de kinderen tot 8 jaar een cadeautje. Elaiza kreeg een leuk boek, die ze nu meerdere keren per dag leest als ze op de wc zit. Bij Sinterklaas wilde ze niet op schoot, die was eng. Maar de pieten zijn wel leuk (die hebben pepernoten haha)

coole-piet-diego-stada-stores
Stada Stores, Coole piet Diego

Sinds de intocht hebben we bijna dagelijks wel YouTube aanstaan met Sinterklaas liedjes. Vooral liedjes van Coole piet Diego en de club van Sinterklaas vond ze erg leuk.
Coole piet Diego kwam 26-11 ook naar Stada stores, dus zijn we daar even gaan kijken. Ze vond het superleuk.
Ze heeft ook goed door dat als ze haar schoentje zet, ze de volgende ochtend een cadeautje en/of wat lekkers krijgt. We willen niet dagelijks haar schoentje zetten, maar 2 a 3 keer per week. Ook bij oma mag ze een paar keer haar schoen zetten.

kado-schoen-zetten
Boek gekregen bij de intocht & schoentje zetten thuis

Na een paar keer had ze het goed oor en pakte ze uit zichzelf na het eten haar laars, liep ermee naar de keuken en ging die bij de deur zetten. Omdat er iets in moet, pakte ze een leeg flesje bier en zette die in haar laars om er vervolgens heel lief naast te gaan dansen. haha. In de middag had ze een tekening gemaakt, dus die hebben we erbij gezet.
De volgende avond deed ze weer hetzelfde, toen duidelijk gezegd dat ze vandaag geen schoen hoefde te zetten, maar dat ze dat de volgende dag weer mocht. Samen schoen en leeg flesje opgeruimd. Ze leek het te accepteren, maar de volgende ochtend ging ze in eerste instantie toch zoeken in de keuken.

Zwanger/Miskraam (3)

De eerste week van november zou ik eigenlijk uitgerekend zijn (missed abortion)
Die week kwam ik erachter dat ik weer zwanger was. Deze zwangerschap loopt weer niet goed af, maar daarover volgende week meer.

December

December gaat een stuk leuker worden!

  • Als eerste natuurlijk pakjesmiddag zondag 4-12 bij schoonouders thuis.
  • Weekend daarna gaan we met de familie en vrienden naar de Winter Efteling
  • Zijn we 5 jaar getrouwd
  • Elaiza word 2
  • Natuurlijk kerst en oud& nieuw
  • En we gaan ook zeker naar Winterland Breda. Mocht je in de buurt van Breda zijn die weken, moet je zeker even komen kijken.

 

wp-1474719450962.png

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s