dagboek, Persoonlijk

Plog : Dagje Winter Efteling

Afgelopen zondag zijn we met familie en vrienden een dagje naar de Winter Efteling geweest. Vrienden hebben een abonnement, waardoor we kaartje konden kopen voor de helft van de prijs. Aangezien normaal een kaartje €36.50 kost, scheelde dat toch een hele hoop.

Stukje sprookjesbos en in de Droomvlucht>.

sprookjesbos-droomvlucht

Warne choco drinken. Die was alleen erg waterig, al kon het haar niks schelen.chocomelk-drinken

Op de foto in de luchtballon en na de Jokie en Jet show, ook nog met hun op de foto. Grote neef er ook bij en tante, die Jokie op haar rug kreeg en dus niet wegkon haha. (ivm privacy gezicht onherkenbaar)

luchtballon

Natuurlijk in de Carnavalfestival! “tata kijken, hokie (jokie) en Boef”carnaval-festival

Samen met tante, oma en neef beneden gezeten om de Sprookjesboom show te kijken. Opa, mama en tantie bleven boven staan.
sprookjesboomshow

Van Tantie bij de Droomvlucht een mooi haarbandje gekregen, hier was ze heel blij mee en liet hem zelfs goed zitten. Foto is in de wachtrij bij de trein.haarbandje-droomvlucht

Tantie wilde heel graag pannekoeken gaan eten. Papa en opa houden niet van pannekoeken en ik had er niet veel zin in, dus wij hebben Doner gegeten. Elaiza hefet gesmuld van de pannekoek en had zelfs 2/3 op! (thuis krjg ik er geen pannekoek in, eet ze alleen stroop en spek)pannekoek-eten

We zijn verder ook nog in de Fata Morgana geweest. Elaiza vond het weer een beetje eng, ze zat achterstevoren bij mij op schoot, dus kon ze makkelijk wegduiken.
In het sprookjesbos verder alleen nog even bij Pinokkio geweest, geweldig vond ze die (vorige keer was de vis nog een beetje eng). Sindsdien roept ze steeds “Iokio” en moet het(youtube) filmpje dagelijks aan.
De mannen zijn ook nog een aantal achtbanen ingegegaan, in de tijd dat wij in het sprookjesbos waren.

efteling-by-night-aquanura-ingang-pagode

Doordat we met een grote groep waren en er toch wel wat wachtrijen waren, hebben we niet alles kunnen doen/zien wat we wilden. Had eigenlijk o.a. nog in het donker in de Pagode willen gaan. Normaal is het uitzicht al mooi, maar in het donker met alle lichtjes, lijkt het me helemaal mooi.
We willen in januari nog een keer gaan, maar eerst even kijken of het haalbaar is. (kaartjes + vervoer), anders sowieso in het voorjaar of zomer weer.

 

Liefs Linda

Foto’s zijn allemaal gemaakt met telefoons en een aantal heb ik van FB afgehaald (gemaakt door degene die mee waren) Hierdoor niet allemaal goede kwaliteit.

Advertenties

3 gedachten over “Plog : Dagje Winter Efteling”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s