Breda

Een roze reuzendrol op de Grote Markt

Bron: http://www.bndestem.nl/regio/breda/een-roze-reuzendrol-op-de-grote-markt-1.6824344

 

BREDA – Nog maar amper bekomen van het Glazen Huis op de Grote Markt in Breda, dient zich de volgende attractie in het stadshart alweer aan: een gigantische roze drol, genaamd mr. Poopie!

De zeven meter hoge, opblaasbare bolus vormt dé blikvanger tijdens de Cultuurnacht op vrijdag 27 januari. De ‘nacht’ begint om 19.00 uur. Voor wie het aandurft, de drol is al vanaf 17.00 uur gratis te bezoeken.

Ja, u leest het goed, de mogelijkheid bestaat om deze drol aan de binnenkant te bezichtigen, waar de bezoekers een verrassing wacht….

Hungry Castle project

Mr. Poopie is een project van Hungry Castle, een in Barcelona gevestigd kunstenaarsduo, dat wereldwijd bekendheid geniet. Hun doel is om het internet op een ludieke wijze naar de echte wereld te brengen. Onder meer met deze goedlachse opblaasdrol, die bekend is als emoji en populair is op sociale media. Andere in het oog springende werken van Hungry Castle zijn een opblaasbaar Lionel Richie-hoofd en ‘Nicolas Cage in a Cage’.

Voorafgaand aan de Cultuurnacht houdt Hungry Castle op donderdag 26 januari vanaf 20.00 uur een presentatie in bedrijfscentrum De Watermaker aan de Hoornwerkstraat in Breda over hun werk. De entree bedraagt 5 euro.

De Cultuurnacht kent dit jaar 55 deelnemers, die op 50 verschillende locaties een beeld geven van het culturele aanbod in Breda. Of, om in stijl te blijven, Breda op 27 januari een cultureel poepie zullen laten ruiken. Op diverse plekken in de stad zijn vervolgens ook nog afterparty’s gepland.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s