Elaiza

Favoriete tv-serie van de peuter

Tot voor kort had de peuter niet echt een favoriete tv-programma, waar ze ook echt voor ging zitten. Meestal  ging ze binnen 5  minuten weer wat anders doen.
Tot haar 1.5 jaar heeft ze wel een hele poos Billy en Bambam gekeken op Babytv. Gelukkig is die zender niet meer boeiend, want ik werd er een beetje gek van.

Daarna vond ze veel dingen wel leuk, maar bleef er alleen voor zitten als ze echt moe was of ’s morgens vroeg.

Maar daar is sinds een maandje of 2 wel verandering in gekomen. Ze vraagt nu zelfs om sommige programma’s aan te zetten. Beneden komt ze vaak ook gewoon de afstandsbediening brengen of mijn telefoon)
Gelukkig kan ik haar boven nog wijsmaken dat ik het niet aan kan zetten (bijv, netflix/youtube), maar daar gaat ze ook niet heel lang meer intrappen denk ik.

Paw PatrolPaw Patrol

De populaire Nick Jr. serie PAW Patrol gaat over zes heldhaftige pups die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

Word uitgezonden op Nickjr.

Omdat dit toch echt wel de nr 1 is, neem ik het ook op.

Blaze en de monsterwielenBlaze

Ga samen met de snelste Monsterwielen, Blaze en zijn bestuurder AJ, in Schakelstad op pad en maak nieuwe vrienden, versla de valsspeler Crusher en gebruik snelheid, stunts en wetenschap om te winnen! Klaar? KNALLEN MAAR!

Word uitgezonden op Nickjr

DORA

Wist je dat er 2 verschillende Dora series zijn?
Ik niet, dochter wel…Die roept bij de verkeerde gelijk dat ze ‘kleine Dora’ wil kijken.

‘Kleine Dora’ = Dora the Explorer

‘Grote Dora’  = Dora & Friends

Dora  is een Mexicaans en Amerikaans animatie-kinderprogramma De kijker moet Dora helpen om de goede weg te vinden door antwoorden te vinden op vragen en problemen. Samen met de kijker, haar aapje Boots en haar pratende rugzak en pratende kaart vindt ze altijd de goede weg.

Word uitgezonden op Nickjr

Mickey Mouse Clubhuismickey mouse clubhuis

Met behulp van hun handige Mousekatools leren Mickey en zijn Disney-clubhuisvriendjes een nieuwe generatie kleuters op een speelse manier hoe ze problemen kunnen oplossen.

Word uitgezonden op Disney Junior en staat ook op Netflix

Brandweerman Sam

brandweerman Sam

Brandweerman Sam gaat over Sam de brandweerman, die samen met de andere brandweermannen de held is van alle verhalen. In elke aflevering gebeuren er dingen en komen zijn vriendjes in spannende situaties terecht. Ze zitten vast in een brandend gebouw, kunnen niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Word uitgezonden op RTL8

 

Favorieten zijn niet echt meisjes series, maar ze vind Sofia het prinsesje , de Poppendokter en Shimmer & Shine ook erg leuk.

Wat zijn de favoriete series van jullie kinderen?

Liefs Linda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s