Kleuren voor volwassenen, Lifestyle

Kleurboek: Colourtronic Animals

Een poosje geleden heb ik bij Bol.com het kleuren op nummer kleurboek “Colourtronic Animals” besteld.

Eigenlijk gelijk nadat het binnen is gekomen, ben ik begonnen met kleuren.  Voor de verandering ook eens ene keer gewoon op blad 1.

In dit boek zijn de te kleuren vlakken wat groter, dus je kunt er makkelijk met stiften in kleuren. Wat ik dus ook gedaan heb. Stiften waarmee ik kleur zijn Stabilo 68 . Ook heb ik met een aantal kleuren van Stabilo 88 (fineliner) gekleurd. Voornamelijk omdat ik die kleur alleen als fineliner heb.

 

 

Bij een aantal platen heb ik de achtergrond niet ingekleurd, terwijl dat eigenlijk wel de bedoeling was. Maar het zijn nogal grote vlakken, waardoor mijn stiften wel erg snel leeg gaan en ik vind het ook niet echt mooi om grote vlakken met stift in te kleuren. Het gaat dan erg strepen. Zoals je op de foto’s kan zien, waar ik de achtergrond wel ingekleurd heb.

Alle bladzijdes zijn maar aan 1 kant bedrukt. Ideaal vind ik. Hierdoor kun je er makkelijk met diverse stiften in kleuren en zelfs met Markers . Al zul dan wel een extra blad ertussen moeten leggen of de platen uit het boek moeten halen.

Ik vind het Colourtronic Animals een heel leuk kleuren op nummer boek, al vind ik het wat simpele platen om te kleuren, door de grote vlakken.

Het boek Colourtronic Animals is o.a. bij Bol.com te koop voor €11.99

 

 

Deze post bevat affiliate links

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s