Elaiza, Persoonlijk

Eerste dag peutertuin

Aangezien Elaiza net 2,5 geworden is, mag ze vanaf morgen naar de voorschool. Al heeft dat ook nog de nodige moeite gekost, want de aanvraag was niet verstuurd vanuit het CB. Daar kwam ik 2/3 maanden geleden achter. Gemaild met Kober en de planning en toen was het snel geregeld. Als alsnog de voorschool niet doorgegaan was, hadden we haar sowieso voor 2 dagdelen p/w ingeschreven bij de peutertuin vanaf sept. ’17.Nu mag ze 3 dagdelen per week en het is nog maar 3 weken tot de zomervakantie. 
Ze is er ook heel erg aan toe, zeurt echt al weken (maanden) om naar school te mogen. Voornamelijk omdat ze daar een glijbaan hebben, veel soorten fietsjes en veel kindjes. 


Vandaag had ik dus ook helemaal geen moeite om haar naar bed te krijgen, want als ze geslapen heeft mag ze naar school. Ging dus erg snel in bed liggen en slapen haha. 

Ik ben zo benieuwd hoe het morgen gaat. Ze moet sowieso al vroeg op voor haar doen, dus hopelijk geen ochtendhumeur (wat ze vaak wel heeft als we haar wakker maken). En dan een hele ochtend zonder mij. Iets wat niet vaak gebeurt en al helemaal niet bij vreemden.

Geen idee eigenlijk of ze bij bekenden komt. 1 van haar vriendjes is ook pas daar gestart, maar die zit in een andere groep. Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s