Elaiza, Kleuren voor volwassenen

Peuter nachtmerrie

Elaiza werd gisteren (6.00u) wakker uit een nachtmerrie. De grote boze wolf (Efteling) was in haar kamer.
Rest van de dag is ze angstig gebleven. Ik mocht niet verder dan 2 meter van haar verwijderd zijn. Heel de dag heeft ze haar drakenknuffel meegesleept, want die beschermd haar tegen de grote boze wolf. Daarmee kon ze hem wegjagen.

’s Middags wilde ze stickers plakken en kleuren. Toen ze ermee klaar was, zei ze dat de tekening voor de grote boze wolf was, als die weer langs zou komen. Zodat hij weer vriendelijk werd.Elaiza ©lifebymamalinda 2017

’s Avonds ging ze pas slapen toen ze er van overtuigd was dat de wolf niet in haar kamer was, haar drakenknuffel op bed stond, lampjes aan en ik bij haar zou blijven.

Om even rust te creëren in mijn hoofd, ben ik gaan kleuren. (en op de achtergrond voetbal aan)

Kleurplaten zijn uit ‘het enige echte kleurboek om te versturen’ en gekleurd met Twinmarkers

Rond middernacht werd ze toch weer wakker, dus ging John even kijken bij haar. Ze was wakker geworden en ik was niet meer op haar kamer.
Daarna zijn we beide nog een paar keer bij haar geweest omdat ze riep. Uiteindelijk sliep ze wel weer, tot 3.00u.  Maar na een slokje water en haar opnieuw ingestopt te hebben sliep ze weer verder.

Daarna ben ik er nog 3 keer uit geweest, omdat Benji weer als een idioot naar beneden stormde en stond te blaffen. Weer (vechtende/krolse?) (zwerf)katten in de tuin of bij de buren.
Snap ook niet dat die katten hier in de tuin blijven komen en zelfs regelmatig sproeien (tegen achterdeur bijvoorbeeld). Benji jaagt ze keer op keer weg, of onze eigen katten doen dat wel.

Om 6.00u vond Elaiza het weer een mooie tijd om mij wakker te maken. Ze wilde nog wel ‘slapen’ , maar dan wel bij ons. Dus maar bij ons gelegd. Heb nog 2 uurtjes kunnen doezelen, voor ze het echt tijd vond o op te staan en dus volop aan het kletsen was. Nog steeds in de ban van de grote boze wolf, maar gelukkig niet meer zo erg als gisteren.

Maandag weer naar school, denk dat het daar me te maken heeft dat ze droomt en heel erg aanhankelijk is.

Hopelijk vannacht een betere nacht en slaapt ze morgen een beetje uit.

wp-1474719450962

 

Deze post bevat een affiliate link

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s