Breda, Persoonlijk, zwangerschap, miskraam

Zwangerschapsfotoshoot

Net als bij dochter wilde ik heel graag weer een zwangerschaps shoot. Bij dochter deden we dat in de herfst op het Cadettenkamp in Teteringen. Mooie omgeving, maar ik wilde nu iets anders. Ook Jolene (de fotografe) wilde graag eens een andere omgeving, omdat ze daar al meerdere keren (zwangerschaps) foto’s heeft gemaakt.

Every Moment by Jolene

© Every Moment by JoleneHey, mijn naam is Jolene, 26 jaar en mijn liefde voor fotografie groeit!
Al een aantal jaar houd ik me bezig met fotografie en nu ga ik na de zomer starten met een opleiding. Met een beetje geluk hoop ik daarna officieel mijn eigen bedrijfje te starten. Van het fotograferen van kinderen tot het fotograferen van dieren, familiekiekjes, zwangerschappen, newborn, portretten, maar vooral hoop ik me veel bezig te gaan houden met bevallingsfotografie!
Wil je meer weten of meer van mijn werk zien?
Volg me dan op Instagram

 

Jolene is mijn schoonzusje en haar passie is fotograferen. Degene die mij al langer volgen via Instagram , zullen vast al wel een aantal foto’s tegen zijn gekomen die zij gemaakt heeft. Pas geleden heb ik ook een boek laten drukken met veel van de foto’s die ze van Elaiza heeft gemaakt. Daarin is ook heel erg goed te zien hoeveel Jolene bijgeleerd en geïnvesteerd heeft in fotografie in de afgelopen jaren
Deze week hebben we al een aantal mooie foto’s kunnen maken en we gaan er nog een aantal proberen te maken aankomende week. Ook de bevalling gaat ze fotograferen.
Jullie zullen dus nog geregeld foto’s die ze heeft gemaakt voorbij zien komen op mijn Instagram en op de blog.

 

Waar foto’s maken?

Nadeel van de zomer en dan vooral de droge zomer van nu, is toch wel dat alles verdord / gemaaid is.
Na even nadenken, dachten we dat het misschien wel een leuk idee was om het op/vanaf een boot te doen in de singels. In de hoop dat er langs het water nog wel een mooie kant is met gras en/of bloemen.
Begin van de avond gaan varen, eerst richting het Markdal. Normaal gesproken is dat een heel mooi stuk om te fotograferen.
Alleen nu dus niet. Het gras was gemaaid en mooi zonlicht was er op dat tijdstip niet veel meer. Paar foto’s geprobeerd, maar die werden niet bepaald mooi.

Deze foto wel onderweg gemaakt, #teamwallen&onderkin & #nomakeup, maar vind het wel een leuke foto. Ook dochter heeft onderweg een paar heel charmante foto’s gemaakt haha.

Onderweg op de boot ging dus niet lukken. Misschien dat we nog op tijd terug zouden zijn met de boot. Dan konden we het nog proberen op de kade. Maar toen we terugkwamen was de zon al te ver onder.

Voor degene die zich afvragen waarom geen make-up. Laatste keer dat ik make-up gebruikt heb (buiten carnaval) was met mijn bruiloft in 2011. Ik gebruik het dus nooit, kan er ook niet goed tegen. Op foto’s wil ik ook zoveel mogelijk gewoon mezelf zijn, want daar voel ik mezelf het prettigste bij. Het zal dus zeer zelden voorkomen dat je van mij een foto tegen gaat komen waar ik make-up op heb.

35.4 weken zwanger, poging 2

Een paar dagen later gingen we een nieuwe poging doen. Dit keer zonder man en dochter, zodat dochter gewoon op tijd naar bed kon.
Dit keer waren we er rond 20.30. Mooi op tijd, zodat Jolene ook nog even de tijd had om haar camera goed in te stellen en de beste plek te vinden. Ook wel zo handig als er natuurlijk zo min mogelijk van de kade op de foto’s staat.
Rond 21.30 was de zon te ver weggezakt, maar we hadden toch bijna en uur de tijd gehad en daar zijn toch een aantal heel gave foto’s uitgekomen.

Hieronder een kleine selectie van de foto’s: (even aanklikken om te vergroten)

 

De foto’s zijn gemaakt op de kade van Locomotion Watersport in Breda. Daar is altijd zo’n mooie zonsondergang te zien, dus supertof dat we daar foto’s mochten maken!

Liefs Linda

 

© Deze foto’s niet delen/gebruiken zonder mijn schriftelijke toestemming!

Een gedachte over “Zwangerschapsfotoshoot”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s